לא עומד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/05/2015 | 12:33 | מאת: חיים

למה אני לא מצליח לקיים יחסי מין פעמיים בערב אחד זוגתי מאוד רוצה ואני לא מצליח מה עושים

שלום רב בן כמה אתה? האם גם אתה רוצה את הפעם השניה או שזה כדי לרצות את בת זוגך? האם אתה גומר מהר ולכן בת זוגך רוצה את הפעם השניה? לגבר יש אפשרות לקיים יחסי מין פעם אחר פעם עם הפסקה, אם אתה עושה את זה מתוך לחץ ומתוך חשש שזה לא ילך - אז זה לא הולך.אם יש לך שפיכה מהירה, יש אפשרות לטפל בזה אצל מטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם, או דרך אתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים