בעיה עם אורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/04/2015 | 23:05 | מאת: עומר

אני בן 29, הבעיה שאני מגיע לאורגזמה, אני לא נהנה כמו פעם, אני לא מרגיש את ההרגשה הסוחפת בעת הגמירה. בעבר הייתי מטופל ביוטירוקס לתת פעילות בלוטת התריס, ואז בעצם התחילו הבעיות. לפני היוטירוקס לא הייתה לי בעיה כזו. לקחתי את היוטירוקס במשך חודש. התלוננתי לרופאת משפחה והייתי אצל אנדיקרולוג, אורולוג ואומרים שאני מאוזן מבחינת הבלוטת התריס. ומבחינה אורולוגית הכל תקין. גם אצל סקסולוגית הייתי ואמרה שזה לא קשור לתחום שלה. מה שכן, אני זוכר שעשו לי בדיקות דם אחרי היוטירוקס כי הרגשתי לא טוב אז נמצא שהטוסטרון היה ממש נמוך. אבל כמו שאמרתי מקודם מבחינת האנדיקרולוג ולפי המדדים אני מאוזן, לא צריך כדור, ואין מה לעשות איתי. והחוסר תחושה של האורגזמה, זה גם עם בת זוג קבועה, או בת זוג אחרת. אז יש למישהו עצה, מה לעשות בנושא הזה?

כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית בה יש אפשרות לקבל חוות דעת סקסולוגית הן מהתחום הרפואי והן מהתחום הרגשי, שכן גם תת פעילות של בלוטת התריס וגם טסטוסטרון נמוך עשויים לגרום לבעיה שאתה מתאר וגם גורמים רגשיים אחרים (אליהם לא התייחסת). רשימת מרפאות לבריאות מינית באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים