איבר מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/04/2015 | 09:26 | מאת: יוני

לאישתי היה חבר לפניי הנישואים עם איבר מין גדול ולי אין נתון כזה ועכשיו היא לא מסופקת בכלל מה לעשות היא מציעה לחפש דרכים אחרות מה לעשות

שלום רב ממה אשתך לא מסופקת? אשה יכולה להנות ולהגיע לאורגמה עם כל גודל איבר מין. כדאי שתפנו ליעוץ במרפאה מוסמכת לטיפול מיני או למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם. אולי מדובר על בעיות בתקשורת המינית ביניכם.. אשתך אמורה לכוון אותך איך לגרום לה הנאה, גם בגרוי חיצוני וגם בחדירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים