בעיית גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/04/2015 | 20:30 | מאת: אנונימי

טוב אז אתמול יצא לי לעשות סקס בפעם הראשונה אבל היו לי כמה בעיות קודם כל לא הצלחתי להגיע לעמידה סופית וממש מלאה של איבר המין ואני לא יודע למה אז רציתי לדעת מה יכולה לגרום לבעיה הזאת ועוד בעיה שגם הטרידה אותי שלא הצלחתי לגמור לא משנה מה היה לא הייתה לי שפיכה ואני מאוד מוטרד מזה אז רציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לשמיכה מאוחרת תודה.

שלום רב כשיש קושי בקיום יחסי מין בפעם הראשונה- עם הזקפה, עם אי גמירה או עם שפיכה מהירה, לא קוראים לזה בעיה. טבעי שבפעם הראשוה עם כל הלחץ וההתרגשות יש קושי. אם הכל בסדר באוננות, סימן שאין בעיה, אלא מתח ולחץ. תתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים