בעיות שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/04/2015 | 10:39 | מאת: אדוה

בן זוגי סובל משפיכה אחורית בשל ניתוח שעבר לפני שנתיים בשלפוחית השתן.שאלתי היא האם הדבר אומר בהכרח שלא נצליח להיכנס להריון בעתיד.

24/04/2015 | 13:25 | מאת: אדוה

שלום אדוה פר' חרותי יחזור מחופשה בתאריך 27.4. אני לא עונה על שאלות רפואיות אבל אני יודעת שיש פתרונות לתופעה שתארת אנא תכתבי שוב את השאלה אחרי תאריך זה

בגברים המעוניינים בפריון למרות שפיכה אחורית ניתן להשתמש בזרע שעולה לשלפוחית במקום לצאת החוצה. ביחידות לפריון הגבר יודעים לנקות אותו בפרוצדורה פשוטה ולהשתמש בו לצרכי פריון. כאשר יהיה רלבנטי גשו למרפאה לפריון הגבר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים