לעשות ביד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/04/2015 | 17:56 | מאת: חיים

אני ואישתי היינו עושים ביד אחד לשני המשך שנים ובלי לקיים יחסים מין מלאים ועכשיו חזרנו לקיים יחסים מלאים הבעיה שפתאום אני גומר מהר מה לעשות

שלום רב שפיכה מהירה יכולה להגרם על ידי מתח, התרגשות יתר, חוסר ריכוז בתחושות תוך כדי הסחפות ועוד. בכל מקרה יש טיפול מיני מוסמך שפותר את הבעיה דרך הדרכה מה לעשות בבית באוננות ועם בת הזוג.ההדרכה מלמדת ריכוז בתחושות, והכרות עם רמות הריגוש המשתנות כדי להחליט על עיתוי הגמירה. תפנה עם אשתך למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם, או תיכנס להדרכה באינטרנט www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים