עקמת בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2015 | 23:02 | מאת: Daniel

שלום ,אני בן 23 ..עברתי ניתוח לישור הפין בגיל שבועיים ומאז הכל כשורה. לפני 7 חודש הופיעה לי עקמת ומאז אני יכול להתפנות רק בישיבה , פניתי לאורולוג שטען שהכל תקין ושאם יופיעו בעיות בפוריות אחזור לבדיקות.הענין הוא שאני דתי לממש עכשיו התארסתי.איך אוכל לדעת אם זה פוגע הפוריות לפני החתונה? אילו עוד בדיקות אוכל לעשות בכדי להיות יותר רגוע? מה עוד אני צריך לדעת? בתודה מראש!!!

הדרך היחידה לבדוק מצב פוריות הינה בדיקת זרע. זוהי בדיקה שגרתית שניתן לעשות דרך קופת החולים. נותנים זרע לאחר התנזרות של 3 ימים. סביר להניח שהיא תהיה תקינה, שכן אין קשר בין עקמת הפין לבין פריון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים