יש לי בעיה בגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2015 | 19:59 | מאת: מתן

שלום אני בן 24 ויש לי בעיה אני לא מצליח לגמור אני יכול להמשיך שעות את הסקס אבל לגמור אני לא מצליח שאני מאונן לבד אני כן מצליח לגמור אני לא יודע מה בעיה?

שלום מתן התופעה הזו מוכרת ואנחנו מטפלים בה בהצלחה. האם גמרת בעבר בזמן חדירה או בזמן גרוי אוראלי או קבלת גרוי ביד מבחורה? בדרך כלל הסיבה היא רגשית - מתח, חרדה, קושי להתמסר , קושי בריכוז בחוויה בזמן סקס ועוד. תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים