הזרקות לפין וסרטן אשכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2015 | 10:38 | מאת: יניב

אני בן 40. במשך כ- 15 שנים אני משתמש בהזרקות לפין של papaverin בשל קושי להגיע לזקפה בעת קיום יחסי מין. לא נראו כל תופעות לוואי והתוצאה היתה משביעת רצון. במהלך תקופה זו קרו מקרים לא מעטים של זקפה ממושכת של מעל 4 שעות. לפני כחצי שנה התגלה אצלי גידול מסוג סמינומה באשך ללא גרורות ועברתי כריתה. המדובר באשך הנמצא באותו הצד שבו נהגתי תמיד להזריק. אני חושש שקיים קשר בין הדברים ולכן הפסקתי להזריק. האם יכול להיות קשר? האם השימוש ב- papaverin יכול להיות מסוכן? האם יכול להיות שזה כתוצאה מאחסון לא נכון או חיטוי לא מספק לפני הזרקה וזיהום? האם יש היום חומרים אחרים מומלצים ובטוחים יותר? תודה מראש.

אין שום קשר בין הזרקות לפין לבין סמינומה. אין לך מה לחשוש. עם זאת, לא ברור לי למה בחור צעיר מזריק לעצמו לפין והאם נמצאה סיבה להפרעת הזקפה שלך? האם ניסית טיפולים אחרים? כמו כן - אם אתה מזריק בקביעות רצוי להחליף צדדים מחשש להצטלקות בפין. יש תרכובות טובות יותר מפפברין אשר אינן גורמות פריאפיזם (זקפה ממושכת).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים