מודאג מאוש

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/04/2015 | 23:40 | מאת: רפי

אנסה לקצר. לפני כשלושה שבועות, קיימתי יחסי מין עם מישהי ונקרע הקונדום לזמן ממושך מבלי ששמנו לב. לאחר כ48 שעות הוחלט שאקח טיפול מינעתי לhiv בשם pep. לאחר כ9 ימים התנפחו בלוטות הלימפה באגן. 3 ימים אחר כך התחילו כאבי אשכים שמיום ליום נעשו חזקים וממוקדים יותר. כיום הכאבים הם מאחורי אשך שמאל ובתוך השק עצמו. בנוסף גם כמות הזרע הנפלטת קטנה משמעותית (עד כדי כך שקל לשים לב). 14 יום אחרי היחסי מין בוצעו בדיקות דם ושתן לכלל מחלות המין וכולן יצאו תקינות. נאמר לי שאצטרך לחזור עליהן לאחר חודש שוב כי אמינות הבדיקות לאחר 14 יום מוטל בספק. אורולוג שבדק אמר שלא נראה לו שיש לי כלום והפנה לאולטרהסאונד שתורו יגיע רק בעוד חודש. הכאבים כה חזקים שאני לא יכול לזוז ובמיטה רב היום ואני מודאג שיש לי דלקת שתפגע בפוריותי עד שמישהו יבין מה קורה איתי.. מה עליי לעשות?

רק שלושה חודשים לאחר האירוע בדיקות הדם אמינות, שכן זו תקופת הדגירה של רוב המרעין ומבישין שעשויים להדביק. לגבי הכאבים באשכים - אם הם ממשיכים ובעוצמה שמאוד מציקה לך גש שוב לאורולוג/ית בהקדם אפשרי (או לחלופין אל רופא/ת המשפחה). כאב מצביע ומתריע על בעיה. ייתכן שבבדיקה הגופנית הראשונה לא היה ממצא ואילו בשנייה יהיה. אל תחכה חודש עד לאולטרה סאונד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים