פרוסטט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2015 | 21:23 | מאת: ראובן

1-מ-1 עד 10 בכמה ההגדלת הערמונית פוגעת בתפקוד המיני(זקפה ומערכת העצבים) של הפין ? 2-אני בן 70 -מה הגודל הבריא של הערמונית צריכה להיות (בגרמים או ב- סמ"ק) ? 3-החל מאזה משקל כדאי לעבור ניתוח ולהפסיק עם התרופות שלא כ"כ יעיךות באמת ?

1. תלוי בגורמים נוספים - אם זו רק הגדלה שפירה קלה אין שום פגיעה בתפקוד המיני. 2. שוב - אפילו בגילך תתכן ערמונית תקינה ולא מוגדלת, אם כי אם הגיל יש הגדלה שפירה בשכיחות עולה. 3. תפנה לפורום אורולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים