דקל ננסי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/03/2015 | 21:05 | מאת: שאלה

נטלתי כשנה וחצי דקל ננסי 2-3 כדורים ליום לאחר כשנה ו של נטילה הפסיקו הזקפות הספונטניות , וירדה תחושת האורגזמה לפעמים גומר בלי תחושה לפני זה היו זקפות ספונטניות יום יום עברו 4 שנים ואין ממש שיפור 1. כיצד ניתן לתקן ? 2. מה משפר תחושה באיבר המין ? בברכה

לא ברור מדוע הופיעו לך בעיות בזקפה ולא בטוח שזה קשור לדקל הננסי . ייתכן וזה קשר לבעיות אחרות - כך, לא סיפרת מהו גילך, מדוע אתה נוטל דקל ננסי, האם יש מחלות או תרופות כלשהן ועוד כהנה וכהנה. אם התופעה ממשיכה ומציקה גש לבירור במסגרת מרפאה לבריאות מינית. רשימת מרפאות מוסמכות תוכל למצוא באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים