שיקום מיני לנכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/03/2015 | 14:10 | מאת: ללא שם

שלום אני נכה מלידה בעל מוגבלות חמורה וסובל אף מבעיות בתפקוד המיני האם יש לי זכות שקופת החולים תשתתף איתי בעלות של השיקום המיני או בכלל תממן אותו במידה וכן מה היא הפרוצדורה? תודה רבה וחג שמח לכולם

אני מציע שתפנה לשירות בשם - "רעות - דלת פתוחה" - במסגרתו טיפול ייעוץ ראשוני חינם לגמרי. השירות מיועד לבעלי נכויות פיזיות, חושיות ורגשיות עד גיל 35 וניתן לפנות בטלפון - 03-5371003 או בדוא"ל - [email protected] מידע נוסף - http://www.reuth-mc.org.il/index.asp?id=2231

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים