שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/03/2015 | 23:09 | מאת: משה

פרופ' חרותי שלום (אודה לשמוע את תשובת הפרופסור), מעולם לא קיימתי יחסי מין, ועכשיו בזוגיות הראשונה שלי (אני בן 30) אני גומר כבר במשחק המקדים תוך זמן קצר מאד (כבר שלושה חודשים). שאלה ראשונה, האם ניתן בכל מקרה של שפיכה מוקדמת לטפל ולהאריך את הזמן? אפשר להאריך משמעותית, בעשר דקות, או רק במספר דקות? שאלה שניה, מישהו המליץ לי לקחת כדורי סיאליס לטיפול בבעיה. מה דעתך?

בכל מקרה של שפיכה מהירה ניתן ללמוד להאריך את משך השפיכה. לאור ההיסטוריה המינית שלך אין זה מפתיע שאתה גומר מהר. ההארכה היא למשך הזמן הממוצע שהינו 3-5 דקות. כדורי סיאליס אינם מיועדים לתופעה זו אלא לבעיות בזקפה. כתבתי רבות על שפיכה מהירה בפורום זה - השתמש במנוע החיפוש וחפש תשובה. הטיפול העדיף אינו על ידי תרופות אלא במסגרת מרפאה שעוסקת בבריאות מינית ובטיפול נכון לומדים לשפר את יכולת השליטה על תזמון השפיכה. רשימת מרפאות מוסמכות באתר - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים