חדרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/03/2015 | 21:32 | מאת: לומי

שלום. לפני כשנתיים וחצי עברתי כריתה רדיקלית של שלפוחית השתן ושיחזור ממעי דק וכן כריתה של הערמונית בגלל מחלת הסרטן. מאז אין לי זקפה , ניסיתי כדורים ללא הצלחה ביצעתי הזרקות של trimix אך היו כאבים חזקים בפין ולא היתה זקפה מלאה. האם משאבה רפואית יכולה לעזור במצבי הנוכחי אם לא מה כן יכול לעזור לי.תודה

בהחלט תוכל לנסות מכשיר ואקום, אך כדאי לעשות זאת דרך מרפאה מוסמכת בה תוכל לעבור הדרכה ואף לקבל בהשאלה מכשיר על מנת לבדוק התאמתו, שכן בשוק יש מגוון מכשירים ורובם אינם רפואיים ובהתאם גם יעילותם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים