אין שפיכה כלל/אין פליטת זרע.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/03/2015 | 18:02 | מאת: מוריס

בן 61 נוטל כדורים ללחץ דם וכולסטרול שנים. בקיום יחסים לא מגיע לפליטת זרע .יש חשק רב והגעה לזיקפה. בתודה רבה ובכבוד רב.

ייתכנו מגוון סיבות לעובדה שאינך שופך ויש לעבור בירור רפואי על מנת לאתר את הסיבה אצלך. לפי המקור ניתן גם לכוון תרופות. כך מבחינתך, לחלק מתרופות להורדת לחץ דם עשוייה להיות השפעה על השפיכה ובגברים בגילך שווה לבדוק גם את מצב הערמונית. מציע שתפנה לבירור במסגרת מרפאה לבריאות מינית לפי הרשימה המצוייה באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים