אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/03/2015 | 17:37 | מאת: אנונימי

האם הפסקה בקיום יחסי מין (10 שנים) גורמת לחוסר זיקפה? אני בגיל42. אחרי שלא קיימתי יחסי מין 10 שנים, עכשיו שחזרתי לקיים לא עומד לי מה הסיבה?

חז"ל אמרו - איבר יש לו לאדם - משביעו רעב, מרעיבו שבע... עם זאת, התנזרות לכשעצמה אינה פוגעת באיכות הזקפה, אבל עשור בהחלט עשוי, שכן במהלך עשור עשויות להתפתח מחלות ושינויים רפואיים שמשפיעים על איכות הזקפה. ממליץ שתעבור בדיקות במסגרת מרפאה לבריאות מינית (רשימה באתר איט"ם - www.itam.org.il ) על מנת לברר אם קיימים אצלך גורמי סיכון וכן לקבל טיפול מתאים (גופני, רגשי או שילוב).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים