סיום גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/03/2015 | 22:08 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 18.5. אני זוכר בוודאות שבגיל צעיר יותר (למשל גיל 15) מכל שטות היה נעמד לי איבר המין, גם ממחשבה מינית קטנה או מגע פיזי קל על ידי מישהי. בגיל הזה זה כבר לא ככה, ואפילו ממגע רציני יותר לא יעמוד לי כל כך ובאופן כללי כדי שהוא יעמוד צריך גירוי רציני יותר. זה אמור להיות ככה (בגלל סוף גיל ההתבגרות והתייצבות ההורמונים) או שזהו מצב לא תקין?

שלום יוסי יש שינויים מגיל ההתבגרות לכוון שנות העשרים. לא ברור ממה שאתה כותב האם יש לך זקפה חזקה לפעמים? באוננות? באופן ספונטני? בזמן התעלסות? אתה יכול להתיעץ ללא תשלום עם דלת פתוחה 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים