בעיות זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/03/2015 | 21:11 | מאת: יוני

טוב אז כנראה שאני הבנאדם מספר 1000 שרושם את זה פה אבל אני כבר אבוד . עד מלפני חודש הייתי פעיל מינית מאוד , גם כשלא הייתי עם בחורות האיבר היה עומד לי כמעט כל היום בצורה מעצבנת אפילו. קרה מקרה מסוים שבו באמת נכנסתי ללחץ ובאותו רגע לא תפקד לי , מאותו מקרה פשוט "מת" לי האיבר. אין יותר זקפה כמעט כל היום ושיש היא חלשה , ניסיתי עם בחורות אחרות - עבד אבל עדיין היה חלש , באתי בגישה רגועה , לקחתי כדורי הרגעה , הארכתי את המשחק המקדים , שום דבר לא עזר , הזיקפה עדיין חלשה . יש לציין שניסיתי בלי קונדום , הזקפה הייתה הכי קרובה למצב הקודם שלה אבל עדיין אני מתעורר בלי זקפה כנל לגביי כל היום ועדיין אני לא מרגיש שזה טבעי. הלכתי לאורולוג , אחרי בדיקות דם ואולטרסאונד, האורולוג לא מצמץ אפילו ונתן לי ויאגרה , אמר לי לקחת ולחזור אליו. אני אישית ממש לא סומך עליו ומהאינטרקציה שלי איתו לא רציתי לקחת ממנו שום עצה . אני נמצא בסיטואציה מעצבנת , אני לא רואה את עצמי בחור בגיל 24 מתחיל להשתמש בוויאגרה כבר בגיל הזה (חוץ מזה שממש אין לי כסף לזה , במיוחד אם אני מתכוון להיות פעיל מינית על בסיס יומי.) אני לא יודע מה לעשות , אין לי הרבה כסף לדברים האלה , תרופות בגיל שלי נראה לי מיותר לקחת ויקר, לגבי סקסולוג אני מתלבט כי ממה ששמעתי מניסיון של אנשים הבנתי שלרוב הוא פשוט מדבר איתי ומנסה להרגיע אותי ונותן לי פתרונות כמו להאריך את המשחק המקדים ודברים בסגנון שכבר ניסיתי . העניין הוא שאני באמת רגוע ואני לא יודע איך לפתור את זה .

שלום יוני לפני שמקבלים טיפול צריך לעבור אבחון. אל תקבל טיפול מרופא אורולוג שלא התמחה בסקסולוגיה.מה הוא אמר לך לגבי הסיבה לבעיה בזקפה? האם יש לך זקפה לפעמים? באוננות?. בבוקר? תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם כדי לעבור אבחון מקיף מוסמך רפואי פסיכולוגי, לפי זה יקבע הטיפול. לכל בעיות הזקפה יש פתרונות , עלות פגישה במרפאה כזו כ-150 שח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים