בעיות שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/03/2015 | 16:37 | מאת: אביאל

רפי שלום. אני בן 22 מטופל בציפרלקס עקב ירדה. לפני כן הייתי מקיים יחסים תקינים במשך שנה וחצי ואפילו גומר מהר. התחלתי את הטיפול לפני שלושה חודשים . לפני שבוע עליתי במינון וכבר הרגשתי שיורדת לי התחושה באיבר. שכבתי עם חברה דלי הכל היה תקין אבל בסיבוב השני לא גמרתי. כמה ימים אחרי שוב קיימנו יחסים בלילה הכל היה תקין ובבוקר שכבנו ושוב לא הצלחתי לגמור. הזיקפה תקינה אך החשק קצת ברצפה אני נמנע ממגע מיני כרגע חושש שזה אומר משהו על הנטיה שלי ... מה אפשר לעשות בעניין??

אתה מתאר תופעות לוואי נפוצות של ציפרלקס - ירידה בחשק המיני וקושי לגמור. אני מציע שתתייעץ עם הפסיכיאטר/ית לגבי שינוי בסוג התרופה או במינון. יש תרופות עם פחות תופעות לוואי ולעיתים צריך לנסות מספר תרופות עד שמגיעים לאיזון הן במצב הנפשי והן בתפקוד המיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים