זקפה לא קבועה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/03/2015 | 18:53 | מאת: אלמוני

שלום. אני בן 46 בריא אין בעיות סוכר או לחץ דם. בזמן האחרון יש לי בעיה לפעמים להגיע לזקפה מלא או לשמור עליה. מצב זה מלחיץ וגורם לפעמים לאיבוד זקפה לחלוטין. יש לי בעית גב קלה. בלט דיסק l4 דיפיוזי קל לא לוחץ על השק. אך לפעמים מקרין על הישבן וה מפשעה אין הרנייה פעילה עברתי ניתוח לפני 3שנים. יש זקפת בוקר. והבעיה הייתה כשבועיים נעלמה וחזרה שוב לאחר שבועיים. למי כדי לפנות כדי לטפל ? וממה יכולה לנבוע הבעיה ? מאד מתסכל אותי. אני מאד פעיל. וחי בזוגיות מאושרת המון שנים ללא בעיות גם בעבודה והילדים אין לחצים מיוחדים.

שלום רב אם יש ירידה בזקפה מדי פעם זה מראה יותר על כוון פסיכולוגי כמו חרדת בצוע אן יציאה מריכוז. מה קורה באוננות? בזמן התעלסות? תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם לשם אבחון וטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים