פרעות בזקפה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/03/2015 | 10:18 | מאת: ירון

יש לי בעיית זקפה. התייעצי עם רופא מומחה בתחום והוא הסביר לי שהדם המוזרם לפין בעת ההתרגשות המינית לא נשאר שם ונתן לי זריקות שאזריק לעצמי בפין ממש בטרם האקט. לא תמיד אני מצליח בהזרקה ואז אין תועלת וההזרקה גם מלווה בכאב. כשאני מזריק נכון זה עוזר! האם יש תחליף לזריקות?

למה הרופא נתן לך זריקות? מה האבחון? לפני שנותנים טיפול רפואי כמו זריקות חשוב שיהיה אבחון ברור מקיף האם מדובר בבעיה בזקפה על רקע פסיכולוגי, על רקע רפואי, או רקע משולב רפואי-פסיכולוגי. לפי האבחון נקבע הטיפול., ויש כווני טיפול שונים. מה הרופא הסביר לך? מה הסיבה לבעיה בזקפה? כדאי שתתיעץ עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים