שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/02/2015 | 13:18 | מאת: אבי

היי , אני חרדי קרוב לגיל ה 30. אף פעם לא נגעתי במישהי ואף פעם לא אוננתי מסיבות דתיות, חוץ משפיכה לא רצונית בשינה הרבה פעמים. יש לי בת זוג חדשה, אנחנו נוגעים אבל לא עושים סקס כרגע. נשיקות, שינה יחד, וקרבה פיזית. עומד לי מאד מהר ברגע שאני נוגע בה, ושאנחנו שוכבים קרוב אחד לשני והאיבר שלי נוגע בגוף שלה תוך זמן קצר מאד יש לי שפיכה (עם בגדים). זה נורמלי? טבעי, בגלל שאף פעם לא מימשתי את החרמנות? אם אני שוכב מעליה ושנינו עם בגדים תוך חצי דקה אני יכול לגמור. אני פוחד שכשנעשה סקס אחרי שנתחתן אני אגמור רק במשחקים המקדימים עוד לפני שאחדור עליה. מה אפשר לעשות?

שלום רב מה שאתה מתאר הוא טבעי, אל תילחץ ואל תדאג .כשתתחתן תוכל לקיים יחסי מין, העיקר שזה יהיה ברוגע ולא בחשש, כי מתח ולחץ יכולים לגרום לך לגמור מהר. אם יהיה קושי תמיד תוכל להתיעץ

05/03/2015 | 13:48 | מאת: אבי

תודה רבה. האם אין מדובר בשפיכה מהירה/מוקדמת ועלי לטפל בזה? זה קורה כבר במשך חודשיים..

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים