לחוצה ומתוסכלת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/02/2015 | 08:14 | מאת: תותי

הי. בעלי ואני מנסים להכנס להריון ומקיימים יחסים יום כן יום לא. ביומיים האחרונים הוא לא מצליח לגמור. אנחנו שנים יחד וזה מעולם לא קרה. אני הגבתי בתסכול ובלחץ מה שגרם להרעה של המצב. מה לעשות ? איך להגיב? האם ללכת לטיפול או שמוקדם מדי ו פשוט קורה ? יש לציין שכבר כמה שנים לוקח ציפרלקס. תודה.

שלום רב באופן טבעי כשמנסים לקיים יחסי מין כדי להיכנס להריון יכול להיות מתח ולחץ שיכולים לגרום לבעיה בזקפה או קושי לגמור. אפשר לנסות להיות רגועים, לזרום עם החוויה גם כאשר מקיימים יחסי מין לא מתוך חשק אלא במטרה שיהיה הריון. הכי חשוב שבעלך יהיה רגוע ומרוכז בחוויה ושאת תתמכי בו ותביני שאם זה לא הולך זה טבעי, אתם לא רובוטים. אם זה לא יסתדר תפנו ליעוץ מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים