קושי לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/02/2015 | 17:32 | מאת: מ"ה

שלום רב, אהובתי ואני בני 134 (67 כל אחת/ד...) ומקיימים יחסי מין מהנים בתדירות של כפעם בשבוע. בחודש האחרון, אף שיש לי זיקפה קשה ואין בעיה בחדירה, אינני מצליח לגמור. לאחר 2-3 דקות הזיקפה יורדת ושנינו נותרים מאוכזבים ומתוסכלים. רק אוננות נמרצת לאחר מכן פותרת את הבעיה, אך לא היינו רוצים שזה יהיה הפתרון הקבוע... עלי לציין שאני סוכרתי מאוזן (ערך של 85-95) מזה כשלוש שנים. האם טבעת חוסמת על איבר המין יכולה להועיל כאן? ואולי ויאגרה?... לתשובה מהירה אודה, בברכה, מ"ה

שלום רב קושי לגמור נובע בדרך כלל ממתח, חוסר ריכוז, יציאה מריכוז או סיבות אחרות. כדאי שתפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, לשם אבחון וטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים