אובדן זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2015 | 20:37 | מאת: אבי

סובל מסכרת מטופל באינסולין וכדורים..עד עכשיו נעזרתי בויאגרה/סיאליס לצורך החזקת זיקפה.. אולם לאחרונה גם עם הכדורים האלה לא מצליח להגיע ו/או להחזיק זיקפה... האם זריקה לתוך הפין תעזור לי? איך וכיצד אוכל לקבל זריקה שכזו להתנסות? האם השפעת הזריקה היא כבר בשימוש הראשון או שמא לאחר מספר פעמים?

לפני הזרקה לפין ניתן לנסות תשלובות של כדורים, כגון סיאליס יומי בשילוב עם אחת התרופות האחרות. זריקות לפין בהחלט מהוות פתרון מצויין במקרה בהם התרופות אינן יעילות (בכשליש מהמטופלים). חשוב מאוד לקבל הדרכה מתאימה על מנת שהזריקה תפעל וכן להתאים מינון מתאים (שכן עודף מינון עשוי לגרום לזקפה ממושכת שעשוייה לסכן - פריאפיזם). על כן אני ממליץ שתיגש לאחת המרפאות המוסמכות לבריאות מינית לקבל הדרכה ומרשם מתאים - www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים