לא עומד לי בן 17

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/02/2015 | 13:56 | מאת: אנונימי

אני אובססיבי לנשים . לשאלתך אני חושב שזה קצת משניהם אולי טיפה יותר היה נוטה לכיוון להוכיח לעצמי שהייתי יותר צעיר אבל היום יותר בכיוון של הנאה . בתור ילד לא הייתי ממש פופולרי ועד היום אין לי הרבה חברים . מה הטיפול שיכול לעזור באופן האפקטיבי ביותר ? כסף לא בעיה. מה שמלחיץ אותי זה שקראתי ובמלא פורומים גברים מתלוננים על חוסר זקפה בעת חדירה . אבל אצלי זה לא עומד גם באוננות (חצי עומד) ואין לי זקפות בוקר. תודה רבה שאת מנסה לעזור אני מאוד מעריך את זה !

שלום רב למה הכוונה באובססיבי? מה אתה עושה בלי שליטה? אני מציעה שתתיעץ עם פר' רפי חרותי מנהל הפורום הזה יחד איתי לגבי הרקע הרפואי לבעיה, 03-5748267, 0505555499 ולגבי הרקע הפסיכולוגי עם מטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים