עייפות בלקיחת ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/02/2015 | 09:57 | מאת: צחי

שלום רב, הנני בן 42 כל פעם שאני מתכונן להכנס למיטה אני לוקח ויאגה אפילו שתי כדורים והעסק לא פועל,יכול להיות שאני עייף מדי לפעולה לאחר לילה ללא שנה בגלל הילדים אני מיואש

שלום רב למה אתה לוקח ויאגרה? האם יש לך בעיה פסיכולוגית או רפואית שגורמת לבעיה בזקפה? מי נתן לך את המרשם? כשנמצאים במתח רב ובחרדת ביצוע הטיפול התרופתי לא עובד. איך הקשר עם אשתך? עייפות גם משפיעה. תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם

11/02/2015 | 03:46 | מאת: צחי

מרים שלום בהמשך לשאלתך אני מוכר עPTSD והופנתי על ידי הפסיכיאטר למרפאת רעות בהתחלה זה כן עבד אחר כך לא עבד הויאגרה

שלום צחי אני מציעה שתחזור למרפאה לטיפול מיני במרכז רפואי רעות בתל אביב, בראשות פר רפי חרותי שמנהל איתי את הפורום הזה, לשם מעקב והערכה מחודשת. זו מרפאה מצוינת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים