לא עומד בכלל .

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2015 | 10:02 | מאת: אנונימי

אני בן 17 וחצי בחיים לא היה לי משהו רציני הייתי עם המון נשים לא עומד לי עד הסוף . בחיים . לא שאני לבד ולא עם בחורה ואין לי זקפת בוקר. הלכתי לאורולוג הוא אמר שהכל תקין והוא מפנה אותי לתל השומר למרכז המיני. האם יוכלו לעזור לי ? האם יש עוד דברים שאפשר לעשות לתקן את הבעיה ? הוא אמר שזה לא פיזי וזה פסיכולוגי אבל מאז ומתמיד דיבורים לא ממש עזרו .. יש לי כנראה חרדת ביצוע ולאט לאט זה התדרדר אני סובל מזה שנתיים . (יש לי דימוי עצמי גבוה וממה שקראתי חרדת ביצוע זה לחסרי ביטחון ולי יש המון ביטחון)

שלום רב אתה מדבר כמו בן 30 או 40 ולא כמו בן 17. למה היו לך הרבה נשים - האם זה באמת כדי להתנסות בכף וברוגע או כדי להיות במבחן ולהוכיח לעצמך משהו?נשמע שאתה מלחיץ את עצמך בנושא ואז התוצאה היא קושי בזקפה. מה קורה באוננות? אתה יכול להיעזר ביעוץ מיני במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם כולל תל השומר,זה בתשלום ואתה יכול להתיעץ ללא תשלום עם דלת פתוחה 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים