בעיית חשק מיני ותפקוד עם תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2015 | 21:47 | מאת: sb1982

בעות חשק מיני עם תרופה אנטי פסיכטית סרוקוול אנטי דכאוני פבוקסיל ומייצב מצב רוח טגרטול מה ניתן לעשות כדי להעלות את החשק המיני והתפקוד המיני תודה רבה

שימוש בתרופות פסיכיאטריות גורם במקרים רבים להפרעות חשק, לבעיות עוררות (קשיים בזקפה) ועוד. עם זאת, המחלות בעטיין ניטלות תרופות אלו פוגעות עוד יותר בתפקוד המיני ובבדיקת תועלת מול נזק, ברור שחשוב לקחת התרופות. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית לגבי שימוש בתרופות אחרות (דור חדש) עם השפעה מועטה יותר על התפקוד המיני. מעבר לכך, כדאי ורצוי לשלב טיפול מיני על מנת ללמוד לשפר ולשדרג את איכות חיי המין, למרות תופעות הלוואי של התרופות. מניסיוני ניתן לשפר לאין ערוך. רשימת מרפאות מוסמכות לטיפול מיני באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים