כדורי "טייגר גינג"

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/01/2015 | 22:01 | מאת: שאלה

הרשת מוצפת באתרים שמוכרים כדורים מהמזרח שמתגאים בטבעיות שלהם ונקיים מכימיכלים. חברים שלי שהיו בתאילנד סיפרו לי שזה גורם לביצועים מדהימים. שם החברה היא tiger king. קראתי מאמר שרופא מציין אותה כחברה זייפנית שהחומרים הפעילים בכדורים שלה הם אותם חומרים כמו בויאגרה. האם זה מחקר עם אינטרסים? האם זה באמת טבעי? מה ידוע לך על טייגר קינג או תחליפים אחרים על בסיס צמחים. תודה.

מדובר בחומרים שעושים נפלאות .... אך רק למשווקים שלהם. אין שום תוסף שמשפר את הזקפה. ההשפעה שהחברים שלך מדווחים עליה היא פלסבו. מדובר בתוספי מזון שאין שום הוכחה מדעית-רפואית ליעילותם. פעולתם לא הוכחה כטובה יותר מאפקט פסיכולוגי של פלסבו (חומר "אינבו" – כלומר, חומר שאינו מכיל כל תרופה ומשמש לצורך השוואה). עם זאת, כדאי לזכור שהאפקט ה"פסיכולוגי" של פלסבו מגיע לכ- 40 אחוז. גם דבש, שום, אבקת קרני קרנפים ואגוזים עשויים לתת אפקט דומה. במקרים מסויימים מדובר בגיר מצופה בצבע מאכל, אך אלו המקרים הטובים. בהרבה מקרים לא ברור מה אותם תוספים מכילים והם עשויים אף להזיק. נתקלתי במטופלים רבים שהטיפול בחומרים אלו נכשל ורק אז הגיעו לאבחון וקבלת טיפול מקצועי. הם לא התלוננו כנגד מי שמכר להם את החומר בשל רצונם לשמור על פרטיות, שהרי הדיסקרטיות היתה הסיבה בעטייה הם נטלו חומרים אלו. על כך בונים היצרנים ולכן השוק מוצף בכל כך הרבה חומרים והבטחות שווא.כלומר, פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים... הפרסום כאילו משרד הבריאות מאשר מתן חומרים אלו משלה ומטעה – משרד הבריאות מאשר שהשימוש בחומר אינו מזיק, אך עם זאת זה לא אישור לכך שהחומר יעיל להתוויה לגביה מתיימר היצרן לשווקו. למרבה הצער, בארצנו אין כל אכיפה של טיפולים המתיימרים להיות רפואיים, ועובדה זו נובעת כנראה ממחסור תקציבי במשרד הבריאות לצורכי אכיפה.

20/01/2015 | 22:46 | מאת: שאלה

וגם מה אתה חושב על חברות ישראליות כמו גvרא. אותו סיפור? הכל פסיכולוגי? אני איש מאוד בריא ואף פעם לא לוקח תרופות גם אם אני חולה ורופא ממליץ, אבל בקטע המיני אני מיואש ורוצה לנסות. אני בן 25 ורק בשנתיים האחרונות התחלתי חיי סקס. אני גומר מהר וכל הבנות ששכבתי איתן לא גמרו ופיתחתי לי חרדות ביצוע שעכשיו גם לא עומד לי. חרדות שאני אסחוב אותן גם לבחורה הבאה... היתה לי חברה בתולה הרבה שנים ואף פעם לא שכבנו כי היא פחדה. אבל אני מתחיל לחשוב שהעובדה שלא שכבנו זה גם בגללי איכשהו ושאני פשוט לא יודע את העבודה. קיצור באסה

שלום רב אין סיבה להתיאש, אנחנו מטפלים בהצלחה רבה גם בשפיכה מהירה וגם בירידה בזקפה על רקע חרדת ביצוע , תפנה דרך אתר איט"ם בנוסף יש אתר שאתה יכול לקבל הדרכה לפתור את הבעיה של שפיכה מהירה באמצעות הדרכה בוידאו באתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים