בעיות בהגעה לזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/01/2015 | 11:05 | מאת: גיא

היי רפי ומרים. אני בחור בן 27 בריא בדרך כלל ( לאחרונה עם ברזל נמוך מהרגיל) אני נמצא בזוגיות של כמה חודשים, מצויינת מבחינה ריגשית, מתחילת הקשר אני נמצא בקושי להגיע לזיקפה, שמתבטא באכזבה של בת הזוג ובאי קיום יחסים, גם לאחר מין אוראלי, , וכו'...עיינתי קצת בכתבות ובתגובות בפורום והבנתי שהדבר נקרא " חרדת ביצוע", שאלתי היא אם גם באוננות אני מגיע לזיקפה שמתאימה לחדירה רק לקראת שלב הפורקן אולי קצת לפני, האם הבעיה היא רפואית? אולי עדיין חרדת ביצוע? בבוקר יש זקפת בוקר מצויינת. תודה :)

שלום רב אם יש זקפת בוקר מצוינת-יש להניח שהבעיה פסיכולוגית בזמן אוננות אולי חלק מהזמן אתה במתח ולא לגמרי מרוכז. בכל מקרה תפנה עם חברתך לאבחון מקיף וטיפול מיני מקצועי ומוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים