אבן יהודה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2015 | 09:22 | מאת: דן

שלום!קוראים ל דן אני בן 23 אני סובל מאין אונות(קושי בהגעה לזיקפה, זיקפה חלשה מכדי להגיע לחדירה,ללא זיקפות בוקר,זיקפה מתקשה להשאר לאורךזמן,חוסר בחשק מיני) מזה שלוש שנים וכל בדיקות הדם שלי יצאו תקינות חוץ מחריגה ממש קטנה בפרולקטין והאנדוקרינולוג שלל היפרפרולקטינומיה ואמר שהבעיה היא לא בפרולקטין. עשיתי לייזר להורדת שיער במפסעות ומעל איבר המין בעוצמה מאוד חזקה וממש באותו זמן התחלחו הבעיות בתפקוד המיני. רציתי לדעת אם יש קשר ללייזר או שזה צירוף מקרים? ואם לא אז זה אומר שאני פשוט סובל מאין אונות פיזיולוגית פשוט מגיל צעיר? איזה עוד סיבות יכולות להיות לזה? תודה לעוזרים!

בדיקות הדם יכולות להצביע על בעיה הורמונלית או מחלות שלא סביר למצוא בגיל צעיר (שומנים גבוהים בדם, סכרת). רמת חשק נמוכה בגיל צעיר הינה לרוב משנית להפרעות אחרות בתפקוד המיני. לא תיארת מה קורה באוננות? מה קורה מבחינה רגשית? האם אתה בזוגיות וטיבה. לא סביר שהסיבה היא אותו לייזר שעשית. אם התופעה ממשיכה ומטרידה אותך גש לבירור במרפאה לבריאות מינית. ניתן למצוא רשימת מרפאות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים