בעיית זיקפה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/01/2015 | 09:45 | מאת: מאיר דהן

עברתי את גיל ה-50. התחלתי לסבול מבעיית זיקפה. שיפכה מוקדמת הייתה כבר קודם. נמנע מללכת לרופא בגין מבוכה. הקופה בה אני מבוטח נמצאת בעיר שכולם מכירים את כולם. הומלץ לי לקחת ויאגרה, אך הדבר דורש מרשם רופא ואני גם חושש מחומרים כימיים. יש גם ספוטן שאינו דורש מרשם. מה אתם אומרים?

שלום רב בעיה בזקפה יכולה להיות גם על רקע מתח, חרדה, חוסר ריכוז - ואז הטיפול הוא גם בלי תרופה. יכולה להיות בעיה בזקפה גם בגלל השפיכה המהירה שגם בה אפשר לטפל. תפנה עם בת זוגך ( אם יש ) למרפאה מוסמכת לטפול מיני דרך אתר איט"ם, זה יכול להיות גם במרפאה מרוחקת ממקום מגוריך. אל תנסה לטפל בבעיה בזקפה בלי אבחון ובלי מרשם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים