גמילה מהתמכרות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2015 | 13:53 | מאת: דני

גמילה מהתמכרות לפנטוז לדמות קבועה בשעת משגל. נבקש התייחסות לבעיה אצל גבר ואצל אשה ,לחוד(בהנחת אשה ובהנחת גבר) ,בגיל עמידה. -הכיצד? כדי להיות מסוגים לחזור למקור מידי פעם.. תודה

שלום רב אין הבדל בהתיחסות לפנטזיה של גבר או אשה. מה הכוונה בהתמכרות? יש הרגשה שאי אפשר לשלוט בזה? אם קשה לכם לכוון את הפנטזיה לתוכן מסוים לפי בחירה, כדאי לפנות למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם, כדי להבין את שורש הענין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים