אוננות כתוצאה מסירוב בת הזוג לקים יחסי מין דחופים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/12/2014 | 20:57 | מאת: איריס

אני בת 59 ויוצאת עם בן 63 למעלה מחצי שנה, אנחנו ישנים כמעט כל לילה ביחד, בחצי שנה הראשונה קיימנו יחסי מין 3 פעמים בלילה למעט פה ושם שכבר לא הייתי מסוגלת. ניסיתי פה ושם לדבר על כך שהתדירות מתחילה להיות מוגזמת בשבילי ושאני לא באמת יודעת מה אומרים או עושים עם זה, לאחרונה התחלתי להתנגד מידיי פעם וכך זה עבר לאחד עד שני פעמים בלילה ולעיתים נדירות מאוד ללילה אחד בלי.יש לציין שאני אוהבת את בן זוגי מאוד וכייף לי אתו ויחסי המין שלנו מעולים ובכל זאת מרגישה שלא מסוגלת לתדירות כזו גבוהה למרות שאני רוצה ומבינה שאצלו החשק הוא לכמה פעמים בלילה. בפעם האחרונה שהתנגדתי הוא אונן לידי,1, האם זה תקין שגבר רוצה לקיים יחסי מין בתדירות כז?ומה עלי לעשות אם איני מסוגלת.2.האם זה תקין שכש אסרב יאונן לידי? יש לציין שזה ממש לא בא לי טוב.

אוננות כדרך להתמודד עם פער בחשק היא דרך טבעית, בריאה ונפוצה. נראה שאת מבטלת את רצונך מול רצונו, ומתנצלת על זה זה שהרצונות שלך שונים משלו.אתם תריכים לבוא אחד לקראת השני, לפעמים את יכולה לתת לו גרוי חיצוני כשאת לא רוצה סקס,בשבילך, והוא יכול גם לאונן.את לא צריכה להרגיש לא נח להגיד לא.

08/12/2014 | 20:45 | מאת: איריס

חשק מיני עם תדירות כזו של יותר מפעם בלילה כל לילה זה לא בעייתי? ותגובה לחוסר הסכמה שלי אוננות לידי זה לא בעייתי?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים