בעית זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/12/2014 | 21:51 | מאת: אמיר

בן 45 יש לי סכרת יש לי בעיה בזקפה אשמח לקבל יעוץ לטיפול לשיפור הזקפה תודה

סכרת פוגעת בזקפה הן בשל הפגיעה בכלי הדם והן בשל הפגיעה בעצבוב. הטיפול העיקרי הוא האטת הפגיעות הנ"ל ע"י תזונה מתאימה, פעילות גופנית ומתן טיפול רפואי הולם. כאשר יש בעיה בזקפה יש מגוון טיפולים, החל מכדורים לשיפור האון ועל פי הצורך טיפולים נלווים אחרים. מציע שתיגש למרפאה לבריאות מינית, על מנת לעבור בירור ואבחון ולהתאים טיפול שיהלום אותך. רשימת מרפאות ציבוריות ומוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים