פרווירון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/12/2014 | 14:14 | מאת: צהי

לאחר כישלון עם נבידו ולויטרא קיבלתי פרווירון שלאחר שבוע וחצי התחיל לעבוד אך לצערי קיבלתי כאבי רגליים קשים והרופא הורה לי להפסיק ואכן הכאבים עברו האם התופעה ידועה האם יש טיפול חלופי ומדוע הטוסטסטרון החופשי לא פעיל אצלי כפי שהבנתי התרופה גורמת לעלייה ברמתו ולכן משפרת את התיפקוד יש לי ווריקוצלה בצד שמאל האם זו יכולה ליהיות הסיבה תודה צחי יש לציין שכל הבדיקות הרלוונטיות יצאו תקינות

לא ברור מה הבעיה שלך ולמה נטלת כל הנ"ל ועל כן לא ניתן להשיב. תופעת הלוואי שתיארת ידועה. השימוש בפרווירון אינו מקובל כבר שנים רבות. עדיין יש מעטים שמנסים זאת, אך יעילותו לעומת הדור החדש של הטיפולים נמוכה משמעותית. אין קשר לוריקוצל. גש לבירור, אבחון וטיפול במרפאה מוסמכת לבריאות מינית. רשימה באתר איט"ם = www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים