חוסר חשק מיני לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/12/2014 | 19:53 | מאת: ג'קי

שלום דוקטור, בשבוע שעבר עברתי תאונת דרכים כשרכב חולף פגע בי בעודי הולך במעבר חציה בתור הולך רגל. נפצעתי פציעה בינונית. אושפזתי למשך מספר ימים וכששוחררתי לביתי, שמתי לב שאני חווה חוסר בחשק המיני. רציתי לדעת האם התופעה לגיטימית בגלל המתח והפציעה או שאני צריך להיבדק? בדוח בית החולים לא צויינה שום פגיעה באיבר המין או באשכים. תודה רבה! גקי.

אתה מתאר תופעה מאוד נפוצה ורווחת לאחר פציעות. החשק הוא אחד הדברים הראשונים שנפגעים. זהו מנגנון מורכב ורגיש. הוא מושפע מאוד ממתח, לחץ וחרדה שמלווים פציעה או מחלה. אם אתה בחור צעיר ובריא אין צורך בשום בירור ואין חשש. החשק יחזור ובגדול. נסה בשלבים ראשונים לענג את עצמך בלי חשק ולראות אם הוא יתעורר. לעיתים זה קורה. עם האוכל בא התיאבון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים