אשכים קטנים (21)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/12/2014 | 09:14 | מאת: מתן

היי מאז היותי בן 13 הבחנתי שהאשכים שלי קטנים ביחס לאחרים אם זה בבית ספר או בכל מסגרת אחרת, גם שהייתי בצבא הבחנתי בבירור שהאשכים שלי מאד קטנים. העניין מאד מביך אותי. חוץ מזה אני רוצה לציין שהפין בגדל נורמלי רק האשכים זה מקור הבעיה, חוץ מזה זה מוביל לבעיות חשק מיני, אני לא מרגיש תשוקה מינית כמעט וכלל. האם יש איזה הורמון , כדורים שיכולים להגדיל תאשכים ותחשק המיני ?

קודם כל צריך לבדוק אם אכן האשכים קטנים. גודל הוא נושא מדיד וכל אורולוג יכול בשניה לכמת את גודל האשכים ולהגיד לך אם הם אכן תקינים. האשכים מייצרים את הורמון הטסטוסטרון, וגם הוא מדיד וניתן לבדוק את רמתו בבדיקת דם פשוטה בקופת חולים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים