חייב עזרה.אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/12/2014 | 00:06 | מאת: דודו

היי.אני בן 22 מעשן.בריא.לפני כמה שנים הייתי מאונן בצורה אגרסיבית כי לא ידעתי איך(דתל''ש),אני חושב שיש לי שבר באיבר,הוא חזק עד מקום מסיום ואחכ נופל,הוא עקום מאד .אין לי זקפת בוקר וגם באוננות הזקפה לא מלאה,בנסיון לקיים יחסי מין אני לא מצליח לחדור.האורולג בצבא נתן לי סיאליס שבהתחלה עזר(גם לא זקפה מלאה) אבל עכשיו גם הכדור לא עוזר.חוץ מזה יש לי גם בעיה שאני מתחיל להשתין לוקח לי מלא זמן עד שאני מצליח.חסר אונים לא יודע מה לעשות.אשמח מאד אם תענו.בתודה מראש

דודו ייתכן וקיימת בעיה. לא ברור אם האורולוג ערך לך בירור או ישר נתן סיאליס. כדאי שתיגש למרפאה שעוסקת בבריאות מינית. יש רשימת מרפאות ציבוריות באתר איט"ם - www.itam.org.il - יש לשלול קיומה של הפרעה כלשהי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים