עין יעקב ת.ד. 132

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/11/2014 | 20:34 | מאת: .יגאל

מאז גילוי סרטן הריאה .והטיפולים .כימו הקרנות קריתת ריאה ירד הכושר המיני לחלוטין זה נימשך 7 שנים גיוי 66 האם יש איזה פיתרון .

מחלת הסרטן לכשעצמה בדרך כלל אינה פוגעת בתפקוד המיני, אך הטיפול (כימותרפיה, הקרנות) והמצב הרגשי הנלווה בהחלט פוגעים. בגברים עשויים להיפגע חשק, זקפה, שפיכה, אורגזמה ואף עשויים להיות כאבים נלווים. תלוי בסוג הסרטן, חומרתו ובטיפול הניתן. תחום האונקו-סקסולוגיה הינו תחום מתפתח וחשוב. יש מגוון פתרונות לשיפור התפקוד בהתאם לבעיות המתעוררות. מציע שתפנה להתייעץ במרפאה לשיקום וטיפול מיני. רשימת מרפאות ציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il בהצלחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים