טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/11/2014 | 12:30 | מאת: אהרון רוזנצויג

אני מטופל בסכרת עם רמת סוכר לאחרונה 103,105 לוקח כדורים לויטרה מציצה שלא משפיועת בדרך כלל לגבי סכרת אני לוקח יוקראס 2 כדורים ביןם המינון 50/1000.לחץ דם יציב מטופל עם אקספורג 160/5 כדור אחד ביום.disothiazide אחד ביום.stator 10mg אחד ביום גם יציב 139 ויאגרה לא משפיעה בכלל. סיאליס היו דמנים שזה פעל נהדר היום לא.היתי רוצה לדעת אם יש טיפול?

אתה סובל מסכרת ויתר לחץ דם מאוזנים בדרך כלל. שתי המחלות וגם התרופות שאתה נוטל פוגעות בזקפה. ניסית כמה סוגי כדורים לטיפול בבעיית הזקפה אשר פעלו באופן תנודתי - חלקן כלל לא ואחרות נהדר. לא ברור איזה מינונים אתה נוטל והאם ניסית תשלובות. אם הטיפול השמרני (כדורים - סיאליס, ויאגרה, לויטרה, תרים) אינו עובד, אזי ניתן לנסות הזרקות לפין או מכשירי ואקום. כדאי שתיגש להתייעץ במרפאה ייעודית לבריאות מינית. רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים