נוזל זרע מימי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/11/2014 | 22:00 | מאת: חברה מודאגת

שלום דוקטור, אני פונה אלייך לעזרה בנוגע לחבר שלי, בן 17 בריא בד"כ ללא מחלות מיוחדות, רזה - 55 קילו בערך על 170 ס"מ. אנו מקיימים יחסי מין חלקיים ללא חדירה, בגלל שאנו מנהלים קשר מרחוק אנחנו נפגשים בערך כל שבועיים שבהם אנו מקיימים יחסי מין כאלה פעמים רבות. בפעמים האחרונות כאשר הוא מגיע לכדי אורגזמה נוזל הזרע מימי מאוד, שקוף, כלל לא לבן או סמיך כפי שהוא תיאר שהיה לו קודם, נוסף על כך, אולי חשוב לציין שבדרך כלל הוא מאונן פעמיים בשבוע בלבד, למשך מקסימום 5 דקות. רציתי לשאול, האם נוזל זרע כזה מעיד על בעיה? האם תיתכן פגיעה בפוריות שלו? מה עושים? תודה מראש.

כל מה שאת מתארת נורמאלי לגמרי ותקין, כולל תדירות האוננות (למה כתבת בלבד?) וצורת הזרע. הזרע עשוי להשתנות מבחינת צבע, ריח, טעם, מרקם ועוד כהנה וכהנה. יכול להיות לבן, אפור, שקוף, אפרפר ואף צהבהב. יכול להיות מיימי ונוזלי מאוד ויכול להיות צמיגי וגושי. וכן הלאה. זה תלוי בתכיפות ההתרוקנות, במה אכל ו/או שתה ועוד כהנה וכהנה. צורת הזרע ומרקמו אינה מעידה על מידת הפוריות. את זה ניתן לבדוק רק תחת מיקרוסקופ.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים