רפיון אורגזמי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/11/2014 | 07:31 | מאת: טדי

מדוע אחרי אורגזמה אני חש עייפות ורצון לישון. שינה שהיא כמו מחיקה מוחלטת של המוח. השינה עמוקה מאוד וכל הדברים שהעסיקו אותי ביום יום נמחקים שזה שונה משינה ללא אורגזמה שבא אני וזוכר את ההמשך של אתמול. זה הרדמות כמעט בלתי נשלטת. הבעיה שבשל כך אני משתדל רק בסופי שבוע. פעמים מעטות אורגזמה גרמה לי להתעוררות באנרגיה. יתכן שמהרווח מחמיר את הבעיה או שזה פתרון טוב. העוצמה חזקה והריגוש חזק.

לאחר אורגזמה משתחררים כימיקלים שונים במח, כגון, אנדורפינים, אשר גורמים לתחושה שאתה מתאר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים