ירידה בחשק מיני(זקפה חלשה)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/11/2014 | 18:45 | מאת: מוטי

שלום רב, בן 43 עם תיאבון מיני בריא עד לפני 3 חודשים. פשוט לא מרגיש את הצורך בסקס, החרמנות נעלמה כאילו לא היתה אף פעם. לא חוויתי טראומה או דיכאון. אני כן מעשן, נשלחתי לקרדיולוג והכל תקין, כנל אצל אורולוג ורמת הטסטוסטרון טובה. נסיונות הסקס לא עובדות , הזקפה קצרה וכמה דקות לאחר מכן העסק פשוט יורד. בניסיון לאונן יצא לי מעט מאוד זרע מה שלא אופייני אצלי. מה עוד ניתן לעשות?!

אם הכל תקין ואתה בריא ועל אחת כמה וכמה אם רמת הטסטוסטרון תקינה, כנראה מדובר בגורם רגשי. צריך לברר עוד סיבות להעלמות החשק. איך הזוגיות שלך? איך בעבודה? איך עם הילדים? האם מלבד העובדה שיוצא מעט זרע אתה נהנה מאוננות? באיזו תדירות? ויש עוד מלא שאלות... אם הבעיה ממשיכה ומציקה כדאי שתפנה למומחה בתחום הבריאות המינית. רשימה מפורטת באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים