מספר שאלות לגבי תכשירי זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/11/2014 | 12:37 | מאת: גבר

אהלן ד"ר לא הצלחתי להבין את הוראות השימוש בסיאליס לפי מינון: האם ניתן להשתמש בטבליה של 5 מ"ג לפני יחסים(לא שימוש יומיומי) או שלא יהיה אפקטיבי ועדיף 10-20 מ"ג?(שימוש מזדמן) האם ניתן לחצות טבליה של 20 מ"ג?(לא רשום על כך בעלון ואין קו חצייה על הכדור) לגבי לוויטרה- זמן ההשפעה קצר משמעותית מסיאליס? אם אני מחפש עוצמת השפעה כמו זו שחשתי עם ה10 מ"ג סיאליס, איזו טבליה עליי ליטול? תודה רבה וכל טוב!

אפשר להשתמש ב- 5 מ"ג גם רק לפי הצורך (ולא על בסיס יומי), כאשר הפרעת הזקפה הינה בדרגה קלה. ניתן לחצות כדורים, למרות שזה לא מומלץ, שכן ציפוי המגן מקל על הספיגה. לויטרה משפיעה למשך 12 שעות וסיאליס 36 שעות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים