הויאגרה לא משפיע העלי במאום. מה עושים?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/11/2014 | 03:47 | מאת: אמיר

לקחתי תרופת "תרים" 50 מ"ג (הויאגרה הישראלית). התרופה לא השפיעה בכלל, אין שום זיקפה. ניסיתי לקחת ב- 3 אקטים שונים, ובכל פעם אין שום תוצאה גם כעבור שעה וחצי. (וכן,אני לוקח על בטן ריקה יחסית) אני בריא בן 34, ואני יודע שהסיבות של חוסר הזיקפה הן פסיכולוגיות נטו, אבל עדיין חשובה לי הזיקפה. מה אני יכול לעשות עוד בנושא? אני תליתי המוןןן תקוות בויאגרה. אני חושש שזה יהרוס לי את חיי הזוגיות תודה רבה

אני יכול להגיד לך להעלות המינון ל- 100 מ"ג, אך לא בטוח שזה יסייע. אתה בחור צעיר ובריא ללא גורמי סיכון וסובל מחרדת ביצוע. אתה מודע לך ומציין שהסיבה לבעיה היא פסיכולוגית נטו. על ידי נטילת ויאגרה ושות' אתה מנסה לשפר את הביצוע (הזקפה), בעוד הטיפול צריך להיות מכוון לחרדה. מה מקור החרדה ומה אתה עושה על מנת להתייחס אליה? כאשר אתה בחרדה וחושש שלא תהיה לך זקפה, מופרש אדרנלין שמכווץ כלי דם ומפיל את הזקפה. הוא הרבה יותר חזק כימית מההשפעה של ויאגרה ודומותיה. גש לטיפול סקסולוגי - עדיף בשיתוף בת הזוג - על מנת לטפל בחרדה של חרדת הביצוע, לקבל כלים להתמודדות ולברר מה הסיבה. רשימת מטפלים ומרפאות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים