בריחת זרע בעת כל דבר בערך עם אישה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/11/2014 | 11:17 | מאת: בדוי

הייתה לי חברה לפני כמה חודשים ועכשיו יש חדשה, הייתי עם כמה נשים ואני כמעט בן 19 וכל פעם שאני מתנשק עם מישהי במשך יותר מ 10 שניות או שאנחנו נמצאים במיטה יחד ואפילו סתם שוכבים כפיות יש לי סוג של חצי זקפה ואז נפלט לי לפי מה שקראתי כאן precum, עכשיו זה כבר לא נעים לי אני נמצא במערכת יחסים ולא נראהלי הגיוני ונכון שכל פעם שנתנשק יותר מ 10 שניות יצא קצת זרע. איך מטפלים בזה?

שלום רב מה שקורה לך הוא טבעי וסימן שאתה מאוד מתרגש ומתלהב, ולא צריך לטפל בזה. יש להניח שכאשר תקיים יחסי מין לאורך זמן ההתלהבות תתבטא בדרך אחרת ונוזל הזרע לא יצא כל כך מהר. הכי חשוב שתהיה רגוע ולא תהיה לחוץ. אתה יכול להתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2

11/11/2014 | 13:46 | מאת: למתלהב

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים