תרופה תרים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/11/2014 | 16:27 | מאת: אמיר

לקחתי את תרופת תרים (Aאמורה להיות זהה לויאגרה). 50 מ"ג. לא השפיע במאום. האם יש תרופות אחרות שכן יכולות להשפיע או שכולן עשויות מאותה הפורמולה בשמות שונים? תודה

תרים הינה הגנריקה של ויאגרה. התרופות האחרות באותה קבוצה הינן סיאליס ולויטרה. לעיתים יש ליטול לפחות 6-7 פעמים עד להשגת התוצאה הרצויה. יש צורך בגירוי מיני מספק ובאווירה נעימה ורגועה על מנת להשיג זקפה איכותית. כמו כן יש מספר מינונים ו- 50 מ"ג זהו מינון הביניים.

11/11/2014 | 22:25 | מאת: אמיר

וגם מה הכוונה יש ליטול 6-7 פעמים? הכוונה ליטול ב6-7 פעמים שונות? תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים